XIAN DELICIOUS FOODS EXPRESS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 148 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Xian Delicious Foods Express. Meer weten? Ontdek meer

4 feb 2024 om 20:26 We ordered 3 times vegetarian fried noodles and got them all with chicken. Super unacceptable as we are all vegetarian. When we called they said the kitchen is closed and we need to deal with thuisbezorgd customer service, they didn‘t even say sorry.
21 jan 2024 om 11:59 The beef was a bit to much boney. The noodles and the flavor were delicious !
24 dec 2023 om 22:02 De hamburger was niet helemaal mijn ding en ze zijn mijn cola vergeten . Voor de rest top
21 dec 2023 om 19:23 Receiver with a missing dish, called back to the restaurant and not even received an apologize. Service is poor.
18 dec 2023 om 15:23 Delicious
12 dec 2023 om 14:10 Overall pretty good
2 dec 2023 om 8:49 tas lag onder saus. Sojamelk was zo een klein bakje niet waard voor het geld en ook nog eens gelekt. Eten had minder ingredienten dan als je ter plaatse eet, geen herhaling. Je bent al zowat €5,- kwijt aan bezorging, ideal en servicekosten
26 nov 2023 om 19:30 Niet leuk om af te zeiken maar het was hemeltergend. Het vlees was voor 75% vet en zo taai dat het niet door te bijten was. Ook de rest van het eten was vet en niet goed van smaak. En dan is de levering ook nog eens duur en traag.
15 nov 2023 om 21:49 Eten was ruim een half uur te laat en zo goed als koud. Veel minder ingrediënten dan wanneer je ter plaatse eet
13 nov 2023 om 15:23 Eten was wel erg lekker maar de persoon voor wie ik het bestelde had soep verwacht omdat het onder de categorie soep stond. Borging duurde erg lang en toen ik het restaurant belde werd ik niet erg goed begrepen door lawaai en matig Nederlands
13 nov 2023 om 15:19 Amazing thick, fresh noodles and the broth and chicken were amazing. I will order again for sure!
5 nov 2023 om 10:59 Spicy hot oil noodles waren zoals altijd goddelijk. Jammer alleen dat ik varken ipv kip (wat ik besteld had) kreeg. Wel weinig groente in gerecht. Dumplings met heerlijk dipsausje ook top.